ZOUTOPSLAG

ZOUTSILO’S, BUFFERTANKS EN ZOUTLOODSEN

Zoutloodsen

Stockmeier Netherlands is trots, dat zij voor de Nederlandse markt een samenwerkingsverband heeft met Blommaert Aluminium Constructions voor het leveren van zoutloodsen met een uniek concept van legioblocken en een van zeer hoogwaardige  aluminiumlegering AlMg3 geproduceerd schuifdak. Deze legering is ideaal voor deze toepassing aangezien zij volledig bestand is tegen zout en hierdoor uitermate geschikt voor uw opslag van het strooizout voor de gladheidbestrijding en eventuele overige industriële toepassingen.

Mobiele daken voor het afdekken van zoutopslag

Een mobiel dak is de ideale oplossing voor het opslaan van uw zoutvoorraad. Aangezien de zoutvoorraden in de winter wekelijks en soms dagelijks aangevuld moeten worden, moeten de zoutloodsen zo toegankelijk mogelijk zijn voor de vele vrachtwagens die komen laden en lossen. Dankzij het mobiele dak kan u heel wat tijdswinst boeken bij het laden en lossen, maar toch uw zout optimaal beschermen tegen alle weersinvloeden.

De schuifluiken voor de zoutloodsen kunnen worden gemonteerd op betonnen wanden, sleufsilo’s, legioblokken of bestaande dakconstructies. Onze ervaren monteurs staan garant voor een snelle en correcte plaatsing.

De overkappingen in aluminium hebben een overspanning van maximaal 15 meter. In polycarbonaat is de maximale breedte 7 meter. De lengte van de daken is onbeperkt.

Stockmeier Netherlands begeleidt u volledig bij de realisatie. In samenwerking met onze partners verzorgen wij Analyse, opmetingen, engineering, montage en na-service. U kunt voor 100% op onze expertise rekenen.

Zoutsilo’s en buffertanks

Voordelen van gvk (glasvezel versterkte kunststof) zoutsilo’s en buffertanks

  • gvk silo’s en tanks zijn ongevoelig voor aantasting door corrosie.
  • Perfecte productuitstroming door de naadloze overgang en de ultra gladde wanden.
  • gvk zoutsilo’s hebben een hoge isolatiewaarde en zijn dus ongevoelig voor condens.
  • gvk is UV-bestendig en vraagt nauwelijks onderhoud.
  • Lange levensduur door een beschermende structuurlaag die de invloed van de elementen tegengaat.
  • gvk zoutsilo’s zijn licht en daardoor gemakkelijk te transporteren en te plaatsen.
  • Bestand tegen extreme weersomstandigheden waardoor de materialen droog en veilig opgeslagen blijven.

Afhankelijk van de gewenste toepassing kunnen de zoutsilo’s op een lage of hoge staalconstructie geplaatst worden, conform de geldende normen. De silo’s zijn verkrijgbaar met een inhoud van 10 t/m 500m³ en materialen met een stortgewicht tot maximaal 1,8 t/m³ kunnen er probleemloos in worden opgeslagen.

Stockmeier Netherlands

Stockmeier Netherlands is trots, dat zij voor de Nederlandse markt een samenwerkingsverband heeft met M.I.P. Wintermantel voor zoutsilo’s en buffertanks, voor kant en klare zoutoplossingen, vervaardigd van Glasvezelversterkte Kunststof (GVK) t.b.v. uw opslag voor de gladheidbestrijding en industriële toepassingen.

Één partner voor uw zout oplossing

Stockmeier Netherlands verzorgt het totaalproject: van een oriënterend gesprek en het maken van de bouwtekening tot aan de implementatie van de zoutsilo, als een echte full-service provider.

Door de moderne productiemethode, continuous filament winding, kan men bij het productieproces een naadloze overgang maken tussen de cilinder en de trechter. Het resultaat is een perfecte productuitstroming van de zoutsilo. Dankzij de jarenlange ervaring, een uiterst modern productieprocedé en de permanente monitoring van de productiekwaliteit, is Stockmeier Netherlands samen met MIP Wintermantel dé betrouwbare en flexibele partner voor uw gvk opslagsystemen.

Wilt u direct bestellen of meer informatie?
Wij helpen u graag verder! Neem gerust online contact met ons op of bel +31(0)180415988.