134435
133733
133723
133743
133739
‘Uw totaalleverancier voor alle zouten en zoutopslag’

GLADHEIDSBESTRIJDING

Strooizout, wegenzout, dooikorrels, pekel en andere wintertoebehoren.

WATERONTHARDING

Broxozout, zouttabletten en zoutblokken

DIVERSE ZOUTEN

Industriezout, veevoederzout, voedingszout en consumptiezout

ZOUTOPSLAG

Zoutsilo en zoutloods

PEKELINSTALLATIES & TANKS

Pekelinstallaties & Pekeltanks

REFERENTIES PROJECTEN

Bekijk een selectie van ons werkgebied

Wilt u direct bestellen of meer informatie?
Wij helpen u graag verder! Neem gerust online contact met ons op of bel +31(0)180415988.

‘Uw totaalleverancier voor alle zouten en zoutopslag’

Stockmeier Netherlands

Stockmeier Netherlands is een handelskantoor voor chemische producten en opgericht in 1976. Wij hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot een efficiënte Europese distributeur van chemische producten zowel in bulk als verpakt.

Sinds 2014 behoren wij tot de Stockmeier Groep en telt onze totale organisatie bijna 1.300 mensen. Wij hebben ons weten te ontwikkelen als een betrouwbare bron van vloeibare en vaste chemische stoffen naar diverse industrieën zoals food, feed, farma, huishoudelijke & industriële reiniging,  olie & gas, Automotive en coating. In Terneuzen hebben wij onze eigen opslag van Natronloog waardoor onze flexibiliteit groot is.

Naast ons aanbod van hoogwaardige producten staat service en dienstverlening hoog in ons vaandel, zoals tankbewaking op afstand, 24 uur service en technische ondersteuning; Voor onze klanten staan we 24 uur per dag en 365 dagen per jaar klaar.

Uw totaalleverancier voor alle zouten

Bij Stockmeier Netherlands kunt u terecht voor al uw zouten van onthardingszout voor uw wateronthardingsinstallatie, voedingszout, veevoederzout (Gmp+), industriezout tot aan het welbekende strooizout. Voor al deze zouten beschikt Stockmeier Netherlands over een breed scala aan diverse producten.

Projecten

Naast totaalleverancier voor al uw zouten kunt u bij Stockmeier Netherlands ook terecht voor uw zoutsilo, zoutloods of pekelinstallatie. Ook hier werkt Stockmeier Netherlands enkel samen met vaste gerenommeerde en betrouwbare partners en heeft het al diverse mooie projecten tot grote tevredenheid mogen leveren aan provincie, gemeente en particuliere bedrijven.

Zout divisie

Binnen Stockmeier Netherlands is in 2015 een aparte zoutdivisie opgericht. Nadat in het verleden zout als bijproduct al meeliep in het assortiment is in 2015 besloten hier een separate divisie van te maken aangezien volumes en diversiteit van de producten hier om vroegen en we op deze wijze onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn voor hun specifieke “zoutwensen”.

Om onze klanten ook hier van dezelfde goede service en hoge kwaliteit te kunnen voorzien als gebruikelijk binnen Stockmeier Netherlands, werken we enkel samen met betrouwbare en gerenommeerde partners zoals o.a. Akzo Nobel, NedMag, van Caem Transporten, MIP en Blommaert.