WATERONTHARDING

WAAROM ONTHARDINGSZOUT OF REGENERATIEZOUT?

In ons water zit een aanzienlijke hoeveelheid calcium en magnesium.  Dit veroorzaakt in de waterleiding en in leidingen van uw apparatuur (koffiezetapparaat/vaatwasser/wasmachine) kalksteenaanslag. Dit geeft een kortere levensduur aan deze apparaten. Ook zorgt ontkalkt en zacht water er voor dat zeep en waspoeder beter oplossen en dat u hier aanzienlijk minder van nodig heeft (tot 40% besparing). Tot slot zorgt het gebruik van onthard water er voor, dat u verlost bent van de kalkresten aan uw waterkraan en u geen witte strepen meer in uw badkamer of keuken heeft!

Waterverzachtende zouten

Waterkwaliteit is dus heel belangrijk en daarom voldoet ons ruime assortiment waterverzachtende zouten voor professioneel en thuisgebruik aan de hoogste eisen voor zuiverheid, gecontroleerde oplosbaarheid en microbiologische puurheid en kent het een extreem laag residugehalte.

Stockmeier Netherlands levert enkel onthardingszout van de hoogste kwaliteit en van toonaangevende producenten zoals o.a. Akzo Nobel, Ineos en Zoutman.

U kunt bij Stockmeier Netherlands terecht voor al uw onthardingszout zoals zouttabletten, Broxo 6-15, zoutblokken en alle andere varianten welke worden toegepast voor de waterontharding.

Wilt u direct bestellen of meer informatie?
Wij helpen u graag verder! Neem gerust online contact met ons op of bel +31(0)180415988.